Sijoita Pupuun, saat oman herkkupalan ruuan vihreästä vallankumouksesta!

Uraauurtava konseptimme on saanut lentävän lähdön. Nyt otamme mukaan sijoittajia, joita kiinnostaa olla mukana uuden vihreän ravintolamarkkinan kasvussa.

Syömisen tulevaisuus on vihreä

Kasvava joukko ihmisiä kaikkialla maailmassa muuttaa ruokavaliotaan kasvispainotteisemmaksi. Myös Suomessa kasvissyöjien ja kasviksia suosivien määrä on tasaisessa nousussa. Trendi korostuu kaupungeissa sekä nuorten ja koulutettujen kohderyhmien valinnoissa, mutta green dining on tullut jäädäkseen.

Kasvispainotteisen ruokavalion kasvava suosio johtuu monesta tekijästä: kasvisruoka on todistetusti terveellisempää ja sen koetaan pitävän mieli vireänä ja energiat korkealla. Lisäksi kasvispainotteinen ruokavalio on ympäristölle tutkitusti ystävällisempää, ja se koetaan enenevässä määrin eettisesti positiivisena valintana.

Terveellinen Pupu asemoituu ravintolatoimialan Fast casual -segmenttiin, joka kasvaa selvästi muita nopeammin. Fast casual tarkoittaa perinteisen ravintolan korkeatasoista ruokaa, joka on saatavissa fast foodin nopeudella ja helppoudella.

Pupun gastrosalaatit
– mukana maku!

Kasvisruoka 2.0 on herkkuruokaa. Pupu-ravintoloiden gastrosalaatit ovat täyttäviä, näyttäviä ja nopeasti pöytään tulevia aterioita, joista jää pitkäksi aikaa hymy huulille. Enää ei tarvitse tinkiä ruuan kulinaarisista ja esteettisistä ominaisuuksista eikä palvelukokemuksen tasosta.

Pupun gastrosalaatit tehdään samalla tavalla kuin mikä tahansa kunnianhimoinen ravintolaruoka – alusta loppuun käsin, markkinoiden parhaista raaka-aineista. Reseptiikka on korkeaa gastronomista tasoa – Pupun keittiömestari Petri Hotti on edustanut Suomea maajoukkuetasollakin. Toteutukset ovat tinkimätöntä työtä niin laadun, ulkonäön kuin nautinnon osalta.

Pupu on osa green dining -ilmiön voimakasta kasvua

Pupu on täysin valmiina vastaamaan täydellä voimalla herkullisen kasvispainotteisen ruuan kasvavaan kysyntään – koska tuotteet eivät vaadi kypsennystä ennen tarjoilua, ei uuden ravintolan avaamiseen tarvita paljon investointeja.

Pupu on myös täysin valmis digitaaliseen maailmaan: salaattimme sopivat poikkeuksellisen hyvin tilauksesta kotiin toimitettaviksi esim. Woltin, Foodoran tai Postin välityksellä. Toisin kuin monen muun ruuan kohdalla, Pupun gastrosalaatin laatu ei heikkene lainkaan kuljetuksen aikana.

Pupun tammikuun 2018 ravintolamyynti kasvoi kuukausitasolla 91,5 % joulukuussa avatun neljännen ravintolan ja kaikkien toimipisteiden tasaisen kasvun myötä (Kuva 2). Kotiinkuljetuspalveluiden toimitusalue Helsingissä on pysynyt samana, mutta liikevaihto kasvoi 15 % joulukuuhun verrattuna. Joulukuu oli liikevaihdollisesti vuoden 2017 paras kuukausi, niin ravintolamyynnissä kuin kotiinkuljetuspalveluissa.

Tule mukaan ruuan vihreään vallankumoukseen!

Kuusi uutta Pupu-ravintolaa vielä tämän vuoden loppuun mennessä!

Invesdorin avulla toteutettavan osakeannin tarkoitus on antaa meille resurssit avata kuusi uutta ravintolaa pääkaupunkiseudulla vielä vuoden 2018 loppuun mennessä – toimipisteiden lukumäärä yltäisi tällöin jo kymmeneen. Annin tavoitteesta on kerätty jo noin 60% vain reilussa viikossa. Liity joukkoon – oman herkkupalasi voit kirjata osoitteessa invesdor.com/pupu.

"Green dining -markkina kasvaa vauhdilla, ja Pupu kasvaa sen mukana. Juuri nyt on oikea hetki hypätä kyytiin!"

– Simo Hurme, toimitusjohtaja, Pupu